Read This As Needed ðŸ¤™ðŸ«¶ðŸ«µðŸ

Read That Again lmfao 😂 🤪 🤣

That goes for all my family and friends fake or real!

🤤🦇⬆️🙈🙊🙉🦈🖕🏻🧐🤗🛸👽🤷🌎♒️🎶☠️🤪💯🇺🇸💧⚖️❤️🫵🙏🏾😂🤣🤙🫶🏁

Wet dreams nah “Real Life”! #pittmanstation #thetestsite #area51 #watertown #oxcart #elsewhere #nowhere #NNSS #Det3 #redsquare #rigsreefclassicspearfishing #SaltySoulSpearfishingTeam #SpearfishingTalk #youronlyasgoodasyourboatcrew

UsOursThemThiers we don’t like #HatersHackersThievesTrollsBotsCatfishLiarsSinnersUnfaithfulnotwinners #Surfman374 #LoosersSuck #weallwindownhere #weallfloatdownhere #RiseAboveTheWeakness #DontLetThemStopYa #FuckEvil #NotEverDevilNoWayDemons #GODHASMYSIX #AngelsWorkOverTime

Real women stay married Real Men Don’t cheat or beat Love your spouse forever love your kids teach your kids respect the code #love #like #respect

Good question if they weren’t my kids lmfao I would still love them… but I would want everything and my money back lmfao 😂

Then we could go on vacation #babydaddydrama I ain’t got none just a bunch of exwifes who fucked me over and never let me see my kids… hey ladies I love y’all but damn girls why y’all got to screw over the one man who gave ya everything he had? Including back pay sold his boats shut it all down for love what? So you could run off with another man…. You know why GOD don’t like divorce because it usually happens because someone lied cheated or stole defamed mistreated abused cover it up and then ran away with the dog house kids and all your shot lmfao 🤣 in life you give diamonds in divorce they take them lmfao 😂

Maybe next time you’ll listen to your heroes because the only thing I give a fuck about is GOD me Y’all and the kids lmfao don’t hate me because I’m honest love because you got one in college and they all get child support and medical insurance mean while I’m Shanghaidincorpus pissed off because all my “fake family and fake friends” fucked me over lmfao 🤣 the good thing is if I’m wrong I can say sorry and forgive myself! But if your wrong you run away with another man or woman lmfao buy new houses cars and live your best life mean while I’m sober as fucked passed off and miss my kids everyone has a season we all got #BabyMommaDrama or #BabyDaddyIssues lmfao should have kept the boat! You get chances with me! But you only get a couple! After that it’s fuck you payme why would I want a #DNATest ? Because cheaters suck liars lie thieves steal and haters trolls and hackers and catfish are fake news lmfao but hey I love y’all of I’m wrong I’m wrong if I’m right I forgive ya! Remember what comes around goes around fuck Gator-Gripp Rack System

I’m pro Spearfishing Talk Texas Veterans Commission Women of Law Enforcement US Border Patrol US Border Patrol RGV Sector FBI – Federal Bureau of Investigation Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms, and Explosives Welcome To Corpus Christi Drug Enforcement Administration Central Intelligence Agency (CIA) U.S. Fish and Wildlife Service Andy’s Kitchen The United States Department of Justice Department of Homeland Security Waffle House U.S. Department of Veterans Affairs David Michael Ramsey

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s