Post it? Okay 👍🏻 ðŸ«¶â¤ï¸âŒðŸ‡ºðŸ‡¸

No wonder I had 3 lumbar fusions both shoulders rebuilt half my neck fused right knee and both wrists 🤣 all rebuilt #sar #solas #searchandrescue #surfman #engineers #boatcrew #surfrescue #surfman374 #dmr #BigWaveDave #BigBoat #HeavyWater #ColdCrash #horsesmane #poseidonsplayground #whitesharksdaily #sealsandsealionseverywhere

1998-2018 Best Career Choice Ever
Lunch 🍕 🥤 💧

Pizza pepper and netflix yummy #BigEnergy #highenergyhealthyeating kinda lmfao no not really just good #CheatDay you can cheat with food but not on your partner! #TrustCrust #trusttheprocess trust Eachother #dmr if ya cant be faithful with the other half who would ever trust ya with a slice of this pie … 🫶‼️❤️🇺🇸 that Goes for Work, Marriage, and Country!

Don’t forget to go spearfishing or do what you love

Grow your social media using the most popular cia hashtags 🧐 really? I wonder if it works PRAY

And registered to me! Can’t wait to get them all back in 2024! True story 🤣 #dmr #SAI #FLEO #FAI and I lost my guns for about 14 more months. GOD Bless America you can give away what’s registered to an owner 🤣 true story! Not even in divorce court! 🇺🇸‼️🫶❤️ did she do a background check? No did she have a concealed weapons permit? No? Did she attend a federal small arms instructor course? NO? Why did she get all my guns?

“we need who we have in AMerica because there’s people who want to destroy America! So I’m definitely a fan of those who I was blessed to work with… although I loose sleep at night america is still the best!” GOD Bless America the CIA, FBI, DEA, DHS, DOD! Surfman374 DMR 🇺🇸

DMRAMSEY

When someone asks if I’m real When you know you know GOD bless y’all and thankyou social media friends and family the blessings love & gifts just keep coming #Surfman374 #DMR ‼️🫶🇺🇸❤️👽🎄 some days #socialmedia is a good thing lmfao 🤣 I mean I haven’t lost my soul yet hahahahha #SaltySoul #Dadlife #LoveLife #spearfishing best #insea #urturt like a seal bark like a surfman sing like a Sirena cursed like a sailor got taken by pirates got screwed by landwalkers never ends only begins to go yo Ho yo ho 🏴‍☠️

Amen 🙏🏾

Let Us Pray, AMEN

prayerchangesthings #prayerworks #dmr

Copy

cia #fbi #o #charlie #solo #dq #secondshow #scam #abcd #daysoflove #a #blindspot #illuminati #area #cnn #janedoe #interpol #navyseals #localpolice 🤔 #surfman did I miss anyone? #fleoJokes just say’n #KnockKnock trust me becareful what you post! eyeseeyou #theyseeyou 🤣 I wonder what they think 💭 welcome to my Instagram lmfao 😂 but here’s some truth! GOD Bless everyone keeping everyone safe! GOD bless every nation! All humans true story I’m not joking! I’m a GOOD a man love my kids served proudly and would never think about hurting others! Definitely saved 100’s of 1000’s of lives! So for what it’s worth! happy Holidays #DeepState #Darpa and if #aliens are reading this merry Christmas 🎁 🎅 🎄

but seriously love is the answer heck even Elon musk said that and he gets to send rockets to space! And make cool cars! So seriously GOD Bless y’all Happy Holidays seriously 😒 m #Surfman374 1998-2018 #afrasgoldmedal and love America heck I love the hold world one day hope to free dive and spearfish more of it… #rigsreefclassicspearfishingtournament

The #soul of a wonderful world is best seen during the holidays the homes decorated the trees bright the gift’s wrapped the food a delicious delight best with #family 🎄 🎁 🎅 🌎 👽 #color #shape #form #missionbyme #operationfamilylife #family #fam #dmr #NeverGiveUp #ibelieve #ihavefaithingod #iprayforyou us ours them there’s #Surfman374 #veteranlivesmatter #activedutylivesmatter #reservelivesmatter
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s